4e druk vanaf 14/12 verkrijgbaar
Jean-Jacques Sempé

Het geheim van Raoul Taburin

*** 4e druk vanaf 14/12 verkrijgbaar *** Gebonden met stofomslag, 96 pag. Vertaald door Isabelle Schoepen en Kris Lauwerys ISBN 9789492068873

22,50

Let op: Het boek is nog niet uit. U ontvangt het boek wanneer deze beschikbaar is.
Bestel direct bij Oevers!
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €15,00
  • Bezorging binnen 1-3 werkdagen
  • Ontvang gratis de nieuwste catalogus
  • Boekbeschrijving
  • Recensies

Raoul Taburin, de bekende fietsenverkoper uit Saint-Céron, heeft een geheim. Hij weet alles wat er te weten valt over fietsen, behalve hoe hij erop moet rijden. De ervaren fietsenmaker, dankzij constant vallen en vervolgens als kind fietsen moeten repareren, wordt door iedereen in het dorp bewonderd vanwege zijn vaardigheid en kennis, zozeer dat ze ter ere van hem een fiets zelfs een ‘taburin’ zijn gaan noemen. Niemand kent zijn geheim – zelfs zijn vrouw weet niet dat de grote Raoul Taburin niet kan fietsen.

Als zijn vriend Hervé Figougne, die fotograaf is, aankondigt dat hij graag een foto wil maken van Raoul die met zijn fiets een heuvel afrijdt, moet Raoul eindelijk zijn angsten onder ogen zien, met onverwacht dramatische gevolgen.

Het geheim van Raoul Taburin is een humoristisch, liefdevol verhaal voor jong en oud, geschreven en getekend door Sempé, een van de beroemdste cartoonisten ter wereld.

‘Een klassieker van een van de grootste tekenaars van Frankrijk is eindelijk vertaald.’
– ★★★★★ Joost Pollmann in de Volkskrant

‘De tedere ironie van Jean-­Jacques Sempé glanst hier in vol ornaat, zijn facettenoog voor het ­ridicule is uitzonderlijk.’
– Dirk Leyman in De Morgen

Home Jean-Jacques Sempé Het geheim van Raoul Taburin